Vijesti Sport KBV “Derventa”: Nova godina u znaku “crossfita” i kik-boksa

KBV “Derventa”: Nova godina u znaku “crossfita” i kik-boksa

0

U novu godinu Klub borilačkih vještina „Derventa“ ulazi sa velikim ciljevima, naročito kada je u pitanju povećanje broja članova koji treniraju kik-boks. Takođe, u “osvježenom” prostoru od ove godine započinju sa “crossfit” treninzima.

Svi noviteti, kao i nagrada za najbolju sportistkinju opštine Derventa u protekloj godini koja je pripala Tamari Radovanović, podstrek su za još bolji rad kluba i rezultate takmičara.

Nikola Đurić

Radićemo na omasovljenju broja i podizanju kvaliteta rada sa mladim kik-bokserima, a treninge ćemo organizovati svakog dana. Za ovu godinu smo postavili velike ciljeve u radu sa mladim sportistima, a uvodimo i novu dimenziju, nešto što je rijetkost na ovim prostorima, a to su “crossfit” treninzi, kaže trener Nikola Đurić.

Radi se o intenzivnim vježbama, nastalim kombinacijom različitih vrsta treninga, koje se nadovezuju jedna na drugu sa kratkim pauzama.

Ovaj način treninga tijelo čini jačim i u kratkom vremenskom periodu toniranim i mišićavim. Radi se kombinaciji kardio vježbi, treninga snage i opterećenjima, te treninga izdržljivosti i gimnastičkih vježbi, naglašava Đurić.

Pored toga, KBV “Derventa” nudi usluge korištenja sale i opreme po cijeni od 35 KM mjesečno (4,5 KM dnevno), dok grupni treninzi sa asistencijom trenera koštaju 50 KM. Za tu uslugu dame će plaćati 30 KM, koliko košta i članarina za kik-boks. Članarina za “crossfit” treninge košta 55 KM.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here