Vijesti Magazin Ketering “Marco Polo” vrši dostavu hrane na kućnu adresu

Ketering “Marco Polo” vrši dostavu hrane na kućnu adresu

0

Ketering služba “Marco Polo” pripremila je posebnu ponudu gotovih jela i obroka po narudžbi koje će zainteresovanim dostavljati na kućnu adresu sve dok traje zabrana rada u ugostiteljskim objektima.

Naši sugrađani će na ovaj način moći do svježih i ukusnih obroka i bez provođenja vremena u kuhinjama, kao i bez izlaganja rizicima odlaskom u nabavku.

Od petka, 20. marta, pa sve dok traje ograničenje rada ugostiteljskih objekata, ketering služba “Marco Polo” dostavljaće našim sugrađanima gotova jela, sa hljebom i salatom, po cijeni od 5 maraka. Uz obrok, naši klijenti imaju mogućnost da naruče i espreso kafu, kažu u keteringu “Marco Polo”.

Na meniju “Marco Polo” naći će se mrsna i posna jela, kao i ona bez svinjetine, kuvani obroci, te jela sa roštilja i “brza hrana”.

Željena hrana se može naručiti na broj telefona 065 159 553.

 

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here