Vijesti Magazin Ketering “Marco Polo” vrši dostavu hrane na kućnu adresu

Ketering “Marco Polo” vrši dostavu hrane na kućnu adresu

0

Ketering služba “Marco Polo” pripremila je posebnu ponudu gotovih jela i obroka po narudžbi koje će zainteresovanim dostavljati na kućnu adresu sve dok traje zabrana rada u ugostiteljskim objektima.

Naši sugrađani će na ovaj način moći do svježih i ukusnih obroka i bez provođenja vremena u kuhinjama, kao i bez izlaganja rizicima odlaskom u nabavku.

Od petka, 20. marta, pa sve dok traje ograničenje rada ugostiteljskih objekata, ketering služba “Marco Polo” dostavljaće našim sugrađanima gotova jela, sa hljebom i salatom, po cijeni od 5 maraka. Uz obrok, naši klijenti imaju mogućnost da naruče i espreso kafu, kažu u keteringu “Marco Polo”.

Na meniju “Marco Polo” naći će se mrsna i posna jela, kao i ona bez svinjetine, kuvani obroci, te jela sa roštilja i “brza hrana”.

Željena hrana se može naručiti na broj telefona 065 159 553.

 

Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here