Vijesti Sport “Kimovci” nove lekcije usvajali u Sutomoru

“Kimovci” nove lekcije usvajali u Sutomoru

0

U organizaciji Regionalnog karate saveza Birač, Majevica, Semberija i Posavina od 19. do 25. juna održan je seminar za karatiste kojem je učestvovalo oko 80 članova klubova članova ovog udruženja, među kojima je i KK “Kima”.

Treneri su sa učesnicima jutarnje treninge radili na otvorenom, a večernje treninzi u sali u okviru priprema mladih karatista za naredna takmičenja i za polaganja većih zvanja. U sklopu seminara mladi karatisti su imali priliku da pohađaju obuku o upravljanju malih dronova, istakao je trener Duško Makivić.

Na seminaru “Sutomore 2024” Karate klub “Kima” su predstavljali Teodora Milanović, Žana Preradović, Selina Lugonjić, Nikolina Trivunčević, Kristijan Banović, Božidar Balaban, Nenad Balaban i trener Duško Makivić.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here