Vijesti Sport KK “Derventa”: Kadeti nastupili na turniru Košarkaškog saveza Republike Srpske

KK “Derventa”: Kadeti nastupili na turniru Košarkaškog saveza Republike Srpske

0

Kadetska selekcija košarkaškog kluba “Derventa” prošlog vikenda nastupila je u Aleksandrovcu na polufinalnom turniru Košarkaškog saveza Republike Srpske.

Mladi derventski košarkaši su u srazu sa “Igokeom” iz Aleksandrovca, KK “Hunters” iz Prijedora i “WBS” iz Teslića zauzeli četvrto mjesto i nisu uspjeli ostvariti učešće na samoj završnici, gdje će se “Igokei” i “Huntersima” pridružiti trebinjski “Leotar” i fočanska “Sutjeska”.

Kadeti “Dervente” ovog vikenda nastupaju na turniru internacionalnog karaktera u Kozarskoj Dubici koji se održava ovog vikenda, a gdje će nastupati pored ekipa “Igokea” iz Aleksandrovca, KK “Hunters” iz Prijedora, KK “Una” iz Kozarske Dubice, KK “Star” Novi Sad, KK “Heo” Bileća, KK “Okanik” Mataruska banja i KK “Vrbas” Banja Luka.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here