Vijesti Sport KK “Derventa”: Za kraj sezone novi učenički pojasevi i majstorska zvanja

KK “Derventa”: Za kraj sezone novi učenički pojasevi i majstorska zvanja

0

Proteklog vikenda Karate klub Derventa je organizovao polaganje za učeničke pojaseve i majstroska zvanja članova kluba.

Prateći epidemiološke upute polaganje je održano u Sportskoj dvorani kako bi se ispoštovale mjere distance od 2 metra rastojanja.

Polaganje, razvstano po grupama žuti pojas, naradžasti pojas i zeleni pojas i drugi, obuhvatilo je program majstoskih i učeničkih tehnika, te kate, bez tehnika koje se rade u paru. Polaganje je održano pred komisijom koja je imenovana od strane JKA Shotokan saveza Republike Srpske i to predsjednik komisije soke Radulović Milorad (karate majstor 9. dan) i član komisije Vidić Saša (karate majstor 3. dan), saopštili su iz ovog sportskog kolektiva.

Iz kluba napominju da su i treninzi, u skladu sa preporukama nadležnog ministarstva, takođe održavani u Sportskoj dvorani i uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.

Karatisti su pokazali znanje iz poznavanje naziva tehnike, raspoznavanje regije na koju se primjenjuju udarce (glava, stomak i noge), izdisaj prilikom udarca – kime, te izvođenje pravilno zadane kate u drugom djelu ispitnog programa.

Pohvale su dobili članovi koji su najkvalitetnije odradili ispitni program, a to su Nikolić Lana, Đujić Miloš, Mihajlović Vladimir, Dobrić Tamara, Nikolić Sergej, Merdžanović Lejla, Topalović Slaven, Dukić Dejan, Ratkovac Marko, Vujičić Anđela, Đuraš Marija, Vranješ Dejan, Kristina Stanojević, Anastasija Pavlović, Babić Dragana, Sekulić Slobodanka, Rabljenović Željana i Drinić David.

Takođe, predsjednik komisije Radulović Milorad (karate majstor 9.dan), zajedno sa članovima profesorom Vračar Nikolom (crni pojas 7. dan) i Vidić Saša (crni pojas 3. dan) odlučili su da crni pojas (1. dan) ponesu Ilić Jelena, Panzalović David, Tešić Dejan, te uslovno Ikić Jovana i Ikić Jelena.

Karate klub Derventa završava sa trenizima u ovom polugodištu i zakazuje nove treninge sa početkom školske godine 2. septembra, kada će biti organizovan i upis novih članova u klub.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here