Vijesti Kultura i obrazovanje Koktel-komedija za sve ukuse: Ivan Bekjarev Dervenćanima predstavio “Smeh i samo smeh”

Koktel-komedija za sve ukuse: Ivan Bekjarev Dervenćanima predstavio “Smeh i samo smeh”

0

Poznati glumac Ivan Bekjarev sinoć je u Derventi izveo duhovitu kombinaciju monologa, recitacija, dijelova predstava i anegdota iz života koje su tokom jednoipočasovne predstave zabavile brojne posjetioce Centra za kulturu.

Već od samog početka bilo je jasno da se radi o iskusnom glumačkom imenu, izvanredne dikcije i ekspresije, zbog čega je publika u jednom dahu ispratila cijelu predstavu.

Bekjarev se derventskoj publici predstavio imitacijom Šekspirovog antijunaka Bruta, da bi potom odao počast velikim piscima Dušanu Radoviću i Brani Cvetkoviću, koji više nisu među živima.

Vrhunske glumačke vještine pokazao je i prilikom izvođenja recitacije „Mala beba“, u kojoj je dočarao uloge bebe i njenih roditelja, da bi potom izrecitovao svoju jedinu napisanu pjesmu „Stena ljubavi“, koja će, kako je rekao, „biti najpoznatija upravo jer je jedina“.

Ništa manje nisu bile zabavne ni anegdote iz vojnog, tokom službovanja sa fudbalskim mađioničarem Draganom Đajićem, i glumačkog života.

Posebno je bio zanimljiv recital za 8. mart iz knjige Vuka Karadžića, iz kojeg je Bekjarev zaključio da su neki veliki učenjaci bili zapravo ženomrsci, da bi predstava „Smeh i samo smeh“ okončana pričanjem viceva o ženama i muškarcima,

Bekjarev je poznat ljubiteljima filma po ulogama u serijama Bolji život, Srećni ljudi, Porodično blago i drugim ostvarenjima.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here