Vijesti Sport Škola sporta u OŠ “Nikola Tesla”

Škola sporta u OŠ “Nikola Tesla”

0

U Osnovnoj školi ”Nikola Tesla” uspješno radi Škola sporta sa učenicima uzrasta od sedme do jedanaeste godine. Dva puta sedmično u trajanju od jedan čas sa najmlađim učenicima rade dva nastvanika fizičke kulture, Željko Grujić i Darko Panić. Ovu školu sporta,  uz pristanak roditelja redovno pohađa više od sedamdeset mališana kojima je ovo prvo učešće u sportskim aktivnostima.

Skola sporta u OS Nikola Tesla 1

Škola sporta se održava u sportskoj sali osnovne škole i svi učenici veoma rado dolaze na časove, koji žele da vježabaju razne vježbe.

Skola sporta u OS Nikola Tesla 2

– Ovo je obavezna vannastavna aktivnost koju izvodimo s učenicima, opredijeljenih za sportske aktivnosti. To radimo s najvećom pažnjom, jer na taj način pripremamo nove sportske nade, pa ko zna, možda neko od njih zavoli sport i postane značajan sportista u gradu i šire, kažu nastvanici fizičke kulture Željko i Darko.

Roditelji mališana su zadovoljni, a škola sporta ima podršku uprave Osnovne škole ”Nikola Tesla”.

Savko Pećić Pesa

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here