Vijesti Društvo Kolektiv Komunalca obilježio veliki jubilej – FOTO

Kolektiv Komunalca obilježio veliki jubilej – FOTO

0

Rukovodstvo i radnici AD Komunalac obilježili su danas na izletištu Brestovac u Lupljanici 123 godine od izgradnje prvog vodovoda u Derventi, ujedno i dan ovog kolektiva.

Takvu tradiciju nemaju ni mnogo veće lokalne zajednice, naglasio je direktor Komunalca Denis Pijetlović.

– Vodovod u Derventi izgrađen je 1897. godine i u tom periodu takva infrastruktura postojala je samo u Sarajevu, Mostaru i Travniku, tako da mi Dervenćani moramo biti ponosni na ovaj jubilej, rekao je Pijetlović u svom obraćanju.

Ovakva druženja održavaju se četiri godine u nizu.

– Obilježavanje 120. godišnjice vodovoda u Derventi organizovao je moj prethodnik Grozdan Ružičić, kome se ovom prilikom posebno zahvaljujem. Tradiciju ćemo njegovati i u budućem periodu, rekao je Pijetlović ovom prilikom.

Poseban razlog za zadovoljstvo imao je radnik Komunalca Milan Blažanović koji ove godine obilježava 20 godina rada u preduzeću.

Proslavi je prisustvovao i dio opštinskog rukovodstva na čelu sa načelnikom opštine Miloradom Simićem i narodnim poslanikom Igorom Žunićem.

Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here