Vijesti Društvo Kolektiv Motela “Dvor” podržao akciju “Čepom do osmijeha” i djecu sa autizmom

Kolektiv Motela “Dvor” podržao akciju “Čepom do osmijeha” i djecu sa autizmom

0

Kolektiv Motela “Dvor” uključilo se u akciju “Čepom do osmijeha” koju već duže vremena provodi Udruženje roditelja djece sa autizmom “Duga” iz Gradiške radi unapređenja kvaliteta života djece koja se bore sa ovim poremećajem.

Ovaj kolektiv sakupio je 300 čepova koje su ostavili u poslovnici Pošte Srpske koja se nalazi posebna kutija za ovu namjenu.
Humanitarno-ekološki projekat “Čepom do osmijeha” osigurava stabilniji rad Udruženja “Duga”, te podstiče građane na odgovorno ponašanje.

Pošte Srpske su se uključile u ovu akciju pa su kutije za prikupljanje plastičnih čepova postavljene na vidnim mjestima u opštinskim i gradskim poštama.

 

Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here