Vijesti Sport Komšijski derbi na televizijskim ekranima

Komšijski derbi na televizijskim ekranima

0

Susret 5. kola Prve lige Republike Srpske između Tekstilca i dobojske Sloge odigraće se danas (subota, 5. septembar) na Gradskom stadonu u Derventi sa početkom u 16.30 časova. Ovaj susret RTRS+ prenosiće direktno.

Nakon desetak dana rada sa timom trener Mile Lazarević dobio je prvu sliku o mogućnostima “krojača”. Poraz protiv Kozare ne ide na dušu igrača, ali imam zamjerke na suđenje, kaže iskusni šef struke derventskog prvoligaša

Radi se o dosta mladoj ekipi sa kojom se mora dosta raditi da bi mogla da igra na zadovoljavajućem nivou za ovaj rang. To se posebno odnosi na zadnju liniju koju čine dva mlada igrača i kojoj nedostaje Jolović. Takođe, na nekim pozicijama imamo više igrača sličnog kvaliteta. Poseban problem čini nam “rovitost” Duspare, Malovića i Marića koji “vuku” slične povrede, vjerovatno zbog treninga na tvrdoj podlozi, tako da moramo prilagođavati intenzitet treniranja, opisuje Lazarević.

Komšijski derbi s toga neće biti nimalo lagan.

Sloga je dobra ekipa, dobro se poznaju jer igraju već 3 godine zajedno, agresivni su na svim dijelovima terena. Ipak, sportski i ljudski je težiti pobjedi u koju vjerujem, zaključuje Lazarević.

Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here