Vijesti Društvo “Komunalac” Derventa: Dozvoljen rad pijacama uz pridržavanje obaveznih mjera zaštite

“Komunalac” Derventa: Dozvoljen rad pijacama uz pridržavanje obaveznih mjera zaštite

0

Derventski Komunalc danas je saopštio da će se, u skladu sa odlukama nadležnih organa, u četvrtak (2. aprila) na Sajmištu održati pijačni dan uz pridržavanje propisanih mjera za širenje novog korona virusa.

Saopštenje se odnosi na stočnu, zelenu i robnu pijacu na lokaciji Sajmište u Derventi, kao i na Gradsku pijacu.

Na osnovu Zaključka Opštinskog štaba za vanredne situacije, koji je donesen na sjednici Štaba koja je održana 31. marta 2020. godine, od četvrtka (2. aprila) dozvoljava se rad stočne, zelene pijace (prodaja voća, povrća i cvijeća), prodaja mlijeka i mliječnih proizvoda. Dozvoljen je rad i stalnih zakupaca štandova Komunalca, ali se zabranjuje prodaja polovne robe i slično. Napominjemo da je obavezno poštovanje mjera zaštite i higijene (obavezno nošenje zaštitnih maski i rukavica), a sve u cilju sprečavanja širenja zaraze koronavirusom. O poštovanju ove naredbe staraće se pripadnici Policijske stanice Derventa, koji će u četvrtak pružati podršku u radu radnicima našeg preduzeća, stoji u saopštenju.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here