Vijesti Najave i obavještenja “Komunalac”: Poziv zakupcima grobnih mjesta za izmirenje obaveza

“Komunalac”: Poziv zakupcima grobnih mjesta za izmirenje obaveza

0

Odlukom Skupštine opštine Derventa preduzeću „Komunalac“ a.d. Derventa su povjerena na upravljanje i održavanje groblja koja se nalaze na zemljištu koje je u vlasništvu opštine Derventa.

Iz Komunalca napominju da se radi o Srpskom pravoslavnom groblju u Derventi u ulici Vladike Nikolaja Velimirovića i ulici Potočani, kao i Javnom groblju u Derventi u Ulici 1. maja.

Na osnovu navedene odluke donesen je Pravilnik o redu i radu na groblju čijim je odredbama, između ostalog, propisana mogućnost rezervacije grobnog mjesta, te obaveza plaćanja naknade za grobno mjesto na dan sahrane, kao i obaveza plaćanja godišnje naknade za održavanje i uređenje zajedničkih dijelova groblja.

–  Ovim putem pozivamo sve korisnike grobnih mjesta, odnosno podnosioce zahtjeva za ukop umrlog na groblje i obavljanje sahrane, rodbina umrlog ili drugo lice, kao i lice koje za života zaključi ugovor sa Upravom groblja o zakupu grobnog mjesta, a koji do sada nisu izmirili svoje obaveze prema Upravi groblja po osnovu naprijed navedenih naknada, da to učine što prije, a najkasnije do 30. 04. 2021.godine, navode iz “Komunalca”.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here