Vijesti Kultura i obrazovanje Koncert “Muzika našem gradu” spojio klasiku i pop-rok – FOTO/VIDEO

Koncert “Muzika našem gradu” spojio klasiku i pop-rok – FOTO/VIDEO

0

Na platou ispred Narodne biblioteke “Branko Radičević” večeras je održan koncert pod nazivom “Muzika našem gradu” u okviru projekta kojeg je podržala Omladinska banka Derventa.

Na koncertu su nastupiti učenici muzičke škole “Nikola Tesla”, te mladi Damjan Teofilović i derventsko-prnjavorska grupa “Deminutiv” u akustičnom izdanju.

–  Cilj projekta jeste oživljavanje muzičkog života u našem gradu kroz sve žanrove, pa smo imali priliku da čujemo i djela klasične i pop-rok muzike. Jako smo zadovoljni koncertom, najmlađi su dobili priliku da steknu jedno novo iskustvo i nadam se da će koncert doživjeti još izdanja, kaže organizator događaja Katarina Ćelić.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here