Vijesti Politika Konferencija „Brendiranje domaćih proizvoda – naše je bolje“ održaće se u Derventi

Konferencija „Brendiranje domaćih proizvoda – naše je bolje“ održaće se u Derventi

0

Derventa će biti domaćin konferencije „Brendiranje domaćih proizvoda – naše je bolje“, dogovoreno je danas na sastanku kojem su prisustvovali načelnik opštine Derventa Milorad Simić, pomoćnik ministra trgovine i turizma Duška Tegeltija, načelnik Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti Slaven Pašalić i direktor Turističke organizacije Mladen Pećić.

Sastanak i prezentacija u organizaciji Ministarstva trgovine i turizma Republike Srpske će biti održani 21. marta, a mjesto održavanja će biti odabrano naknadno.

Planirano je učestvovanje oko 20 privrednika sa područja naše opštine, a govoriće se o ciljevima, ulozi i značaju brendiranja.

Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here