Vijesti Magazin Korisno marketinško sredstvo: “M-lider” predstavio ponudu reklamnih kalendara – FOTO

Korisno marketinško sredstvo: “M-lider” predstavio ponudu reklamnih kalendara – FOTO

0

Preduzeće M-lider predstavilo je svoju ponudu reklamnih kalendara za 2021.

Radi se o jednodijelnim i trodijelnim zidnim kalendarima, stonim kalendarima, te poslovnim planerima ukrašeni vjerskim i etno znamenjima, motivima prirode, automobilima i sličnim sadržajima. “M-lider” izrađuje i dostavlja reklamne kalendare prema željama naručioca u dogovorenim rokovima i povoljnim cijenama, kažu iz ovog preduzeća.

Na kalendare možemo odštampati logotip preduzeća ili prozivod, brend iili reklamni slogan. U ponudi imamo tipska i već gotova rešenja, a nudimo i mogućnost izrade kalendara prema klijentovoj želji i njegovoj grafičkoj pripremi za štampu. Kalendar sa obilježjima firme je koristan reklamni materijal i lijep poklon za poslovne saradnike koju svoju funkciju imaju čitavu godinu, navode u “M-lideru”.

Sve dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti na broj telefona 066 064 092 ili adresu e-pošte [email protected].

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here