Vijesti Društvo Korisnici “Sunca” učestvovali na Prvom međunarodnom druženju djece sa posebnim potrebama

Korisnici “Sunca” učestvovali na Prvom međunarodnom druženju djece sa posebnim potrebama

0

Na izletištu u Donjim Podgradcima kod Gradiške prošlog vikenda održano je Prvo međunarodno druženje djece sa posebnim potrebama na kojem je učestvovalo oko 1.700 djece iz svih dijelova bivše Jugoslavije, među kojima i 14 članova derventskog udruženja “Sunce”.

Juče je članove “Sunca” još jednom ugostio humanitarac Mirsad Haurdić Siki

Tokom dvodnevnog druženja za djecu su obezbijeđeni bogat kuturni i umjetnički program, sportski sadržaji, te vožnje kočijama i motorima. Druženje je organizovalo Udruženje za pomoć nedovoljno razvijenim licima iz Gradiške u saradnju sa organizacijama “Vozači i iznajmljivači velikog srca” iz Srbije, Hrvatske i Makedonije.

Upoznali smo nove drugare iz Slovenije, Srbije, Crne Gore i vidjeli se sa nama već poznatim kolegama iz čitave BiH. Naši korisnici su uživali u programu koji je bio vrlo bogat, vozili se kočijama, igrali razne sportske igre, a mi roditelji razmjenjivali iskustva jedni s drugima, kaže predsjednica udruženja “Sunce” Tatjana Spasojević.

Prvo međunarodno druženje djece sa posebnim potrebama podržali su kabinet predsjednika Republike Srpske, Ministarstvo prosvjete i kulture i Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske, opština Gradiška, Predsjedništvo BiH, te mnoge ustanove, preduzeća, udruženja i organizacije.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here