Vijesti Društvo “Korona” u Derventi: Izvještaj Higijensko-epidemiološke službe Doma zdravlja

“Korona” u Derventi: Izvještaj Higijensko-epidemiološke službe Doma zdravlja

0

Na području opštine Derventa pod nadzorom je ukupno 156 lica, od kojih je trideset u karantinu, saopšteno je iz Higijensko-epidemiološke službe Doma zdravlja.

Tokom prethodna 24 časa pod nadzor su stavljena četiri lica, a za 12 lica je istekao period nadzora.

Nalazi tri lica iz karantina koja su testirana na korona virus prekjuče su uredni i oni su upućeni u kućnu izolaciju do isteka 14 dana od dana ulaska u Republiku Srpsku. Juče je još jedanaest lica koja su smještena u karantinu na Plehanu je testirano na korona virus i njihovi nalazi su u radu, stoji u saopštenju.

Tokom 08. aprila izvršena je dezinfekcija u prostorijama “Iso-tech”, Garnizona, “Estetike Dent”, radionice centra “Budućnost”, “Ehta-R”, “MBM Metalac” i “Digital”.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here