Vijesti Privreda KORT marketi: Nastavljamo širenje maloprodajne mreže i u narednom periodu

KORT marketi: Nastavljamo širenje maloprodajne mreže i u narednom periodu

0

Iz KORT marketa poručuju da već duže od 25 godina uspješno posluju, a da su u prethodne dvije godine, uprkos izazovima, uspjeli da prošire lanac maloprodajnih objekata.

Tako smo opravdali svoje najave i očekivanja svojih kupaca, te u 2019. godini proširili lanac KORT marketa maloprodajnim objektima u Cazinu, Foči, Banja Luci i Mrkonjić Gradu, a u 2020. godini, uprkos epidemiji, otvorili smo savremeno opremljene KORT markete u Brčkom, Šekovićima i Trebinju, kao i KORTpetrol benzinsku pumpu u Derventi, stoji u objavi preduzeća na društvenim mrežama.

KORT marketi su tako postali prepoznatljiv brend i vodeći maloprodajni lanac na teritoriji Republike Srpske, sa tendencijom širenja na područje cijele Bosne i Hercegovine.

Kompletan menadžment firme, sa iskusnim, ali i mladim inovativnim ljudima, je opredijeljen da istim ili bržim tempom nastavi širenje i u 2021. godini, i s ponosom, već sada možemo najaviti otvaranje novih, savremenih KORT marketa. Hvala vam na povjerenju svih ovih godina, navode u ovom preduzeću.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here