Vijesti Sport Mladom Kosiću odličje sa “Trke kroz Vlasenicu”

Mladom Kosiću odličje sa “Trke kroz Vlasenicu”

0
Nikola Kosić na pobjedničkom postolju (u plavaoj majica)

Atletičari Atletskog kluba “San” iz Prnjavora osvojili su pet medalja na „Trci kroz Vlasenicu“ i to jednu zlatnu, dve srebrene i dve bronzane.

Polaznik atletske sekcije iz Dervente Nikola Kosić je, posle medalja na uličnoj trci u Prnjavoru i Prvenstvu Republike Srpske u Banja Luci, dodao još jednu medalju u svoju kolekciju. Nikola je u trci na 150 m osvojio treće mesto i bronzano odličje.

Zlatnu medalju je osvojio Kristijan Marić u trci na 400 m, srebrne Belma Ćuran u trci juniorki na 2000 m i Dalibor Vrhovac u trci veterana na 3000 m, a bronzanu Kristina Stojković u trci juniorki na 2000 m.

Sljedeći nastup atletičari iz Prnjavora i Dervente imaju u subotu na Ekipnom prvenstvu Republike Srpske u krosu koje se održava u Prijedoru.

Derventa Cafe

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here