Vijesti Sport Kovčić i Katanić istrčali polumaraton u Gradišci

Kovčić i Katanić istrčali polumaraton u Gradišci

0

U Gradišci je juče održan 4. Gradiški polumaraton na kojem su nastupili i zaljubljenici u zdrav život i rekreaciju iz Dervente. 

Među 124 takmičara koji su započeli maratonsku trku najbolji rezultat ostvario je Damir Kovčić koji je 21,1 kilometar istrčao za 1:37:37, dok je Goran Katanić istu dionicu savladao za 1:59:17. Pobjednik ovogodišnjeg Gradiškog polumaratona je Goran Grdenić, inače prvak Hravtske u maratonu, sa vremenom od 1:11:01.

U trci na 10 kilometara najbrži Dervenćanin bio je Aleksandar Plavšić sa vremenom 43:50, Saša Šarenac ostvario je vrijeme od 49:37, dok su braća Milan i Brane Kalaković bili nešto sporiji od 51 minuta. Među 89 trkača koji su se takmičili u ovoj kategoriji najbrži je bio Srđan Samardić sa vremenom 32:31.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here