Vijesti Hronika Krađa u Domu zdravlja i STR “Braća Marjanović” Derventa

Krađa u Domu zdravlja i STR “Braća Marjanović” Derventa

0

U Derventi, 16/17.02.2010. godine, izvršena je provala u Dom zdravlja, gdje su, nakon obijanja ulaznih vrata, nasilno otvorena vrata na sedam kancelarija u prizemlju i na spratu zgrade.

AmblemMUP-a

Iz jedne od kancelarija otuđen je USB stik, koji se koristi u internoj mreži. Prema izjavi odgovornog lica pričinjena materijalna šteta iznosi oko 1.000,00 KM. Izvršen je uviđaj. Operativni rad je u toku.

U Derventi, 16/17.02.2010.godine, izvršena  je provala u STR „Braća  Marjanović“, odakle je otuđena određena količina raznih vrsta  cigareta („Lord“, „Ronhil“, „Laki“ i „Memfis“), vrijednosti od oko 600,00 KM. Izvršen je uviđaj.

Operativni rad je u toku, potvrđeno je iz CJB Doboja.

N.S.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here