Vijesti Najave i obavještenja Kraći zastoji u dijelovima nekoliko naselja

Kraći zastoji u dijelovima nekoliko naselja

0

Iz „Elektro Doboja“ obavještavaju korisnike distributivne mreže da će u utorak, 17. maja, doći do zastoja u isporuci električne energije.

U periodu od 12 do 14 časova planirani su radovi na elektroenergetskim objektima na lokacijama Begluci, Kostreš, Novi Lužani, Bosanski Lužani, Žeravac i Donji Višnjik.

Bez električne enerfije će ostati korisnici koji se napajaju sa trafo-područja: Novi Lužani 1, Begluci 1, Begluci – Memići, Kostreš 1, Novi Lužani – Sekulići, Bos. Lužani – Spomenik, Bos. Lužani – Lotos, Bos. Lužani – Radovanović, Bos. Lužani – Ciglana, Žeravac 1, Žeravac 2, Žeravac 3, Žeravac 4, Donji Višnjik, Kostreš 2, Bos. Lužani – Novo naselje, Žeravac – Karlovići, Novi Lužani – Zebe, saopšteno je iz „Elektro Doboja“.

U slučaju da radovi budu završeni prije navedenog roka, prekid u isporuci biće kraći od najavljenog.

Molimo korisnike mreže da potrebe za električnom energijom i rad u periodu prekida napajanja prilagode predmetnom zastoju, kako bi izbjegli eventualna oštećenja opreme i štete u radnom procesu, za šta ne snosimo odgovornost, stoji u saopštenju.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here