Vijesti Najave i obavještenja Kraj novembra rezervišite za bioskop

Kraj novembra rezervišite za bioskop

0

U derventskom Centru za kulturu, u utorak 30. novembra, očekuju nas projekcije filma “Božiji čovjek” sa početkom u 20, te animiranog filma “Porodica Adams 2” od 18 časova.

Prvo će na red doći najmlađi. Mnogima omiljena sablasna porodica se vratila u nastavku animirane komedije “Porodica Adams 2”, a glasove likovima su posudili Marko Marković, Viktor Majer i Srđan Timarov.

Film “Božiji čovjek” govori o životu Svetog Nektarija Eginskog iz Grčke koji je bio praćen progonima. Poniznost sveštenika iz naroda iritirala je podređeni krug sveštenstva, a njegova predanost dodatno pobuđivala njihove sumnje i klevet. Upkos tome što je lišen crkve i prognan iz Egipta i parohijana koji su ga voljeli, Nektarije se prepustio tome da njegova vjera u Boga bude najbolja odbrana. U filmu režisera Jelene Popović glavne uloge tumače Miki Rurk, Aleksandar Petrov i Aris Servetalis.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here