Vijesti Hronika Krali oluke sa crkve

Krali oluke sa crkve

0

Policijskim službenicima Policijske stanice Srbac 03.08.2012. godine oko 05,30 časova obratio se građanin i prijavio da dva nepoznata lica skidaju bakarne oluke sa crkve.

AmblemMUP-a

Po prijavi postupili policijski službenici i u izvršenju krivičnog djela zatekli lice sa inicijalima D.D. iz Dervente, koji je lišen slobode. Drugo lice se uspjelo udaljiti sa lica mjesta. Policijski službenici su utvrdili da se radi o licu sa inicijalima S.M. Izvršen je uviđaj.

Istoga dana nakon završene kriminalističke obrade D.D. je pušten na slobodu. Protiv D.D. i S.M. slijedi izvješta Okružnom tužilaštvu Banja Luka za počinjeno krivično djelo Krađa.

MUP RS

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here