Vijesti Društvo Kreativni buvljak 05: Konkurs za izradu plakata

Kreativni buvljak 05: Konkurs za izradu plakata

0

U organizaciji Udruženja građana „Šarlo“ i Pokreta mladih „Perspektiva“ petu godinu zaredom održaće se festival urbane kulture „Kreativni buvljak 05“.

Naslovna fotka

Festival će se održati u Derventi 12. aprila na jednoj od lokacija u centru grada, a osim muzičkog dijela festivala, centralnu ulogu imaju izlagači rukotvorina, umjetnina, ploča, fotografija i drugih vrsta urbane/alternativne umjetnosti. Pored navedenog, u sedmici koja predhodi početku festivala, u prostorijama Narodne biblioteke „Branko Radičević“, biće organizvana i izložba neafirmisanih derventskih slikara i crtača, koje takođe ovom prilikom pozivamo da se jave ako su zainteresovani da svoje radove izlože (u privatne poruke na Fejsbuk stranici Pokreta mladih „Perspektiva“ ili na broj 065/693-298).

Takođe, pozivamo zainteresovane grafičke dizajnere da nam pošalju prijedlog za izgled ovogodišnjeg plakata (i „cover“ sliku za Fejsbuk) u narednih 10 dana, do 22. marta. Nakon tog perioda utvrdićemo najbolje rješenje i detalje sadržaja koji treba da bude zastupljen na konačnoj verziji. Pobjednik će biti naveden kao autor na plakatima i na društvenim mrežama, a očekuje ga i simbolična nagrada.

Prijedloge za dizajn plakata i „cover“ fotografije šaljite na: [email protected] i [email protected].

Prijašnji plakati:

Boris Nikolić – Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here