Vijesti Kultura i obrazovanje Kreativni buvljak O5: Pozivi, pozivi, pozivi… svima!

Kreativni buvljak O5: Pozivi, pozivi, pozivi… svima!

0

Peti festival urbane kulture „Kreativni buvljak“ održaće se 12. aprila u Derventi, a organizatori su potrudili osigurati dodatne sadržaje u kojima zainteresovani mogu da učestvuju, kao i nastupe kvalitetnih muzičkih sastava.

kreativni buvljak 2015 derventa

Uvod u ovogodišnji „Buvljak“ biće izložba neafirmisanih derventskih slikara koja će biti postavljena u Narodnoj biblioteci „Branko Radičević“ od 6. do 9. aprila, kao i u subotu (11. aprila) u periodu od 15.00 do 21.00 čas. Ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane koji žele da svoje radove pokažu i izlože da pišu na adresu e-pošte [email protected], u privatne poruke na stranici www.facebook.com/PokretMladihPerspektiva ili se jave na telefon 065/693-298.

Na isti način svoje učestvovanje mogu da potvrde zainteresovani za dnevni program festivala, tj. svi koji žele da izlože svoje kreacije, rukotvorine, fotografije, nakite, ukrase, antikvitete, ploče, stripove i druge zanimljive predmete i radove. Dnevni program je izložbeno-prodajnog karaktera, a održaće se na prostoru Zelene pijace centralnog dana manifestacije 12. aprila, od 12.00 časova.

U večernjem dijelu festivala nastupiće pobjednik banjalučkog „Demofesta“ iz 2013. godine bend M.O.R.T. (Sinj, HR) i banjalučka grupa SOPOT.

Kreativni buvljak 05:

– IZLOŽBA NEAFIRMISANIH SLIKARA (u Narodnoj biblioteci Branko Radičević, od 6. do 9. aprila u okviru radnog vremena biblioteke i 11. aprila od 15.00-21.00 čas),

– DNEVNI PROGRAM (Zelena pijaca, 12. april od 12.00 časova, izlaganje kreacija, rukotvorina, fotografija, nakita, ukrasa, antikviteta, ploča, stripova i slično),

– VEČERNJI PROGRAM (12. april, nastupi bendova M.O.R.T. (HR) i SOPOT (BiH)

Boris Nikolić – Derventa Cafe

 

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here