Vijesti Kultura i obrazovanje Učimo od početka: Glossa centar za njemački jezik formira novu grupu A1.1

Učimo od početka: Glossa centar za njemački jezik formira novu grupu A1.1

0

Glossa centru za njemački jezik Derventa već uveliko traje zvanični upisni rok, a zbog velikog interesovanja centar je odlučio da oformi još jednu grupu za početnike i to upravo za one koji do sada nisu imali dodir sa njemačkim jezikom.

Svi zainteresovani za pohađanje nivoa A.1.1 moći će njemački jezik da uče utorkom i četvrtkom od 17.15 do 18.45 časova.

 Ono što nas izdvaja od drugih jeste to što naši početnici njemački jezik usvajaju krozrealnukomunikaciju, zbog čega jezik brzo savladaju, pa razgovor na njemačkom postajeprirodan refleks”. Moramo istaći da je Glossacentar za njemački jezik akreditovan od strane GoetheInstituta Bosne i Hercegovine, što podrazumijeva kontrolu kvaliteta nastave, redovna stručna usavršavanja i tim savjetnika iz oblasti metodike i didaktike njemačkog jezika koji prati napredak i profesionalni razvoj svakog nastavnika našeg centra, naglašavaju u Glossi.

Zainteresovani se mogu prijaviti putem FB grupe Glossa centra za njemački jezik Derventa, na e-adresu derventa@glossa.ba, pozivom na broj 066 848 261 ili lično dolaskom u poslovnicu u Ul. Cara Lazara 45 (zgrada Derventskog lista), svakim radnim danom od 17 do 22 časa.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here