Vijesti Privreda Kristalni lusteri iz Dervente ciljaju evropsko tržište – VIDEO

Kristalni lusteri iz Dervente ciljaju evropsko tržište – VIDEO

0

Kristalni lusteri iz Dervente polako osvajaju regiju, a nakon toga cilj je povećati izvoz u inostranstvo.

Iako su mnogi sumnjali u uspjeh, brojni domovi, ugostiteljski i vjerski objekte u BiH, Hrvatskoj i Srbiji, ali i u Njemačkoj, Francuskoj, Švajcarskoj, dobili su dozu glamura zahvaljujući upravo lusterima iz Dervente.

Mi se borimo i tražimo tržište izvan BiH i regije, jer se ne radi o proizvodima koji nisu u širokoj upotrebi. Zbog toga, naravno, želimo povećati broj klijenata u inostranstvu, kaže vlasnik preduzeća “Kristarni lusteri” Dragan Nović.

Za izradu jednog unikatnog lustera potrebno je desetak dana, a sve se radi ručno od materijala uvezenih iz Italije. Za jedan takav primjerak potrebno je izdvojiti, u zavisnosti od veličine i izgleda, od 300 do 10.000 maraka.

Derventa Cafe/Video Elta TV

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here