Vijesti Magazin Kristina Perić: Izbor za Miss BiH nezaboravno iskustvo

Kristina Perić: Izbor za Miss BiH nezaboravno iskustvo

0

Kristina Perić, prva pratilja u izboru za najljepšu djevojku Republike Srpske, zajedno sa preostalim učesnicama izbora za Miss BiH, nalazi se na petnaestodnevnim pripremama u Biogradu na moru.

Dervenćanka, jedna od 22 djevojke među kojima će se izabrati najljepša djevojka BiH, ističe da proživljava divno iskustvo koje će pamtiti cijeli život.

Divno je biti među ovim sjajnim djevojkama, a sve zajedno se trudimo se da naučimo što više i da izbor za Miss BiH i ovoga puta izgleda holivudski i glamurozno kao i do sada. Drago mi je da učestvujem u ovom izboru i kakav god lični plasman ostvarila želim da se nastavim baviti “modelingom” jer to me ispunjava, kaže mlada Dervenćanka.

Inače, izbor za Miss BiH održaće se u Sarajevu 13. oktobra, a manifestaciju će prenositi uživo RTRS i Federalna TV.

Derventa Cafe

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here