Vijesti Sport Kućna rekreacija: Ovo je “Fit X” trening za noge i gluteus –...

Kućna rekreacija: Ovo je “Fit X” trening za noge i gluteus – VIDEO

0

Trenutna epidemiološka situacija izazvana virusom “COVID-19” uticala je poprilično na svakodnevni život svih građana, a posebno članova fitnes centara i teretana, objekata čiji je rad među prvima bio zabranjen.

Da bi ljubiteljima zdravog života i treninga pomogli ostati u formi i da kvalitetno ispune višak slobodnog vremena Fitnes centar Fit X i portal Derventa Cafe u narednom periodu objaviće video zapise sa vježbama koji svi koji žele mogu izvesti kod kuće bez posebne sportske opreme.

Vježbe mogu da rade oni koji su već u sportu i žele da održe svoju trenutnu formu, kao i oni koji žele da se “pokrenu”, bilo da se radi o školaracima koji nemaju nastavu fizičkog vaspitanja, pa sve do starijih koje nisu “u treningu”, kaže trener Fit X-a Aleksandar Jeličić.

>> Vježbe za trbušne mišiće pogledajte OVDJE!

–  Većina sada ima nešto više slobodnog vremena, pa vam je trening u kućnoj varijanti bez rekvizita prilika da započnete vježbanje koje dugo odgađate. Više nemate izgovora da ne počnete vježbati. Ovaj trening je više namijenjen za pripadnice ljepšeg pola, ali ga mogu da rade i svi drugi. Dovoljno je pratiti određene instrukcije i raditi paralelno sa videom, savjetuje Jeličić.

Za više sličnih sadržaja zapratite Jutub kanal i Fejsbuk stranicu Fitnes centar “Fit X”.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here