Vijesti Društvo Kupovinom novogodišnjih čestitki udruženja “Sunce” učinićete dobro djelo

Kupovinom novogodišnjih čestitki udruženja “Sunce” učinićete dobro djelo

0

unnamed-1

Povodom predstojećih praznika u Udruženju „Sunce“ izrađuju se i prodaju novogodišnje čestitke.

Saradnja i međusobna podrška ovog udruženja i škola itekako je važna, a to su pokazali učenici drugih, trećih i četvrtih razreda OŠ „19. april“, članovi likovne sekcije koju vodi učiteljica Biljana Radanović, i korisnici produženog boravka, tako što su u toku proteklog mjeseca izrađujući novogodišnje čestitke pomogli rad „Sunca“.

Takođe, u Dnevnom boravku za mlade sa umanjenim intelektualnim sposobnostima ovog udruženja, uz pomoć volontera i grupe učenika iz OŠ „Nikola Tesla“, zajedno sa učiteljicom Mirom Gavran, svakodnevno se izrađuju čestitke. Kroz druženje korisnika „Sunca“, volontera i učenika nastaju predivne, maštovite i kreativne čestitke od kojih svaka ima neku svoju „priču“.

Kupovinom novogodišnjih čestitki, koje su, sa puno ljubavi, napravile vrijedne ruke, i vi možete pomoć rad Udruženja „Sunce“. Udruženje se nalaz u zgradi Vatrogasnog doma.

unnamed

unnamed-2

 Sanja Nikolić

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here