Vijesti Društvo Kurs meditacije, relaksacije i vježbi disanja

Kurs meditacije, relaksacije i vježbi disanja

0

Od sutra, pa nadalje u Spotskoj dvorani u Derventi će se odžavati Kurs meditacije, relaksacije i vježbe disanja, a prva radionica će biti održana sutra, 29. januara u 17.00 časova.

Kurs meditacije, relaksacije i vjezbi disanja

Cijena kursa zavisi od broja radionica na kojima bi kandidat prisustvovao, a prisustvo na jednoj radionici se plaća 5KM. Po završetku kursa polaznici će dobiti certifikat o pohađanju po standardima Svjetske zdravstvene organizacije i Svjetske Yoga federacije.

Prijave i sve potrebne informacije mogu se dobiti pozivom na broj 0038591/444-88-14 ili na mail: [email protected] . Takođe moguće je i lično doći 29. januara u suteren Sportske dvorane u Derventi (do 16.45 časova). Sa sobom je potrebno ponijeti dekicu, jastučić i toplo se obući.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here