Vijesti Kultura i obrazovanje KURSEVI NJEMAČKOG JEZIKA: Predupisni rok u Glossa-centru Derventa!

KURSEVI NJEMAČKOG JEZIKA: Predupisni rok u Glossa-centru Derventa!

0

Od 14.8.2017. počinje predupisni rok u Glossa – centru za njemački jezik Derventa! Svi zainteresovani građani će od navedenog perioda pa do 20.8.2017. moći upisati kurs njemačkog jezika za odrasle ili djecu i ostvariti popust i do 15%.

Deutsch ist super ! Od nivoa A1 do nivoa C2!

Kursevi njemačkog jezika za odrasle

Odaberite odgovarajući termin i intenzitet pohađanja nastave i vaš kurs njemačkog jezika u Glossa-centru Derventa može da počne! U mogućnosti ste da birate između kurseva bržeg (četiri ili pet puta sedmično) i sporijeg (dva ili tri puta sedmično) intenziteta. Individualizovani pristup u nastavi i praćenje napretka svakog polaznika osigurava Vaše dobre rezultate tokom učenja njemačkog jezika. Naša nastava nije vezana samo za učionicu! Bogat kulturni i zabavni program omogućavaju zanimljivo učenje na zabavan način. Naša edukativna putovanja u zemlje njemačkog govornog područja, filmske večeri ili jezičke radionice predstavljaju bogat dodatni program u kojem mogu uživati svi naši polaznici. Kursevi njemačkog jezika za odrasle su namjenjeni osobama od 16 i više godina.

Kursevi njemačkog jezika za djecu

Naši kursevi za djecu spajaju napredak u učenju njemačkog jezika i zabavu! To potvrđuju mnogobrojni mališani koji uče njemački jezik u našim centrima. Na osnovu temeljite prethodne stručne procjene naših profesora i pedagoga svako dijete pohađa kurs koji najviše odgovara zahtjevima djeteta. Dječiji kursevi se odlikuju i bogatim dodatnim programom poput filmskih projekcija, velikih dječijih priredbi, maskenbala ili izleta i nastave u prirodi. Stručni tim profesora njemačkog jezika i pedagoga konstantno prati napredak djeteta i njegov razvoj kroz našu nastavu njemačkog jezika i sve dodatne aktivnosti.

Online-kurs njemačkog jezika

Naučite njemački jezik na bilo kojem mjestu gdje imate pristup računaru i internetu, od kuće ili iz kancelarije! Uz Glossa Online kurs njemačkog jezika je dostupan onda kada vi to trebate i  želite. Kurs podrazumijeva upotrebu jedne od najsavremenijih platformi i virtuelne učionice posebno razvijene za nastavu na daljinu. Kurs vodi tutor – profesor njemačkog jezika, koji konstantno prati napredak svih polaznika, te svakom polazniku stoji na raspolaganju tokom cijelog kursa.

Program: Njemački jezik za zdravstvene radnike

Ovde se radi o posebnom obliku nastave koja podrazumijeva ne samo usvajanje opšteg znanja iz njemačkog jezika, nego i stručnu medicinsku terminologiju na njemačkom. Kurs je usmjeren na komunikaciju između zdravstvenih radnika i pacijenata, ali i samih zaposlenih unutar zdravstvene ustanove međusobno te obuhvata specijalizovan program za taj vid komunikacije i upotrebe njemačkog jezika.

Kurs njemačkog jezika za pravna lica – korporativni kurs

Ovaj tip kursa je usmjeren ka individualnim i posebnim potrebama preduzeća. Razvoj programa kursa diktiraju potrebe kolektiva preduzeća čiji zaposleni pohađaju kurs. Primjeri za ovakve kursve su “Kurs za zaposlene u call-centrima”, “Kurs za ugostitelje”, “Kurs za zaposlene u bankarskom sektoru”, “Njemački za programere” i sl. Zajednički se definiše trajanje kursa i ciljevi učenja u zajedničkom dogovoru stručnog tima Glossa-centra i predstavnika preduzeća.

Međunarodno priznati sertifikat

U saradnji sa Goethe-Institutom Bosne i Hercegovine Glossa – centar za njemački jezik sprovodi Goethe-ispite u Banjoj Luci i Tuzli. Tako svi zainteresovani u Glossa-centru mogu doći do međunarodno priznatog sertifikata. U svim Glossa-centrima se mogžete intenzivno pripremiti za polaganje Goethe-ispita. Glossa-centar u Banjoj Luci je akreditovan od strane Goethe-Instituta Bosne i Hercegovine.

Besplatan kulturni i zabavni program

Kulturni i zabavni program Glossa – centar za njemački jezik je namijenjen svim zainteresovanim građanima. Posjetite naše književne ili filmske večeri, naše zabave posvećene Oktoberfestu, druženja sa izvornim govornicima njemačkog jezika, “Večeri njemačke kulture” i još mnoštvo drugih sadržaja. Učešće na našim kulturnim i zabavnim manifestacijama je uvijek besplatno.

Osigurajte svoje mjesto u grupi! Prijavite se na kurs!

Glossa – centar za njemački jezik Derventa

Cara Lazara 45

tel.: 066/848-261

e-mail: [email protected]

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here