Vijesti Sport “Kvadrat za budućnost”: Sve veći broj donatora, prikupljeno više od 50.000 maraka

“Kvadrat za budućnost”: Sve veći broj donatora, prikupljeno više od 50.000 maraka

0

Opština Derventa i FK Tekstilac Kort pokrenuli su akciju “Kvadrat za budućnost”, a od donatorske “Plavo-bijele večeri” pa do danas (28. mart) prikupljeno je 51.240 maraka (razlika nastala zbog kursa evra). Novac će biti isključivo namijenjen za izgradnju pomoćnog terena sa vještačkom podlogom.

– Tom iznosu treba ubrojiti i 50.000 za koje je izvijesno da će biti izdvojene ovogodišnjim Planom kapitalnih investicija, tako da je ukupna cifra veća od 100.000 maraka. Kampanja privlači sve veći broj ljudi, kako prijatelja fudbala, tako i onih koji žele pomoći klubu i opštini, tako da smo uvjereni u njen uspjeh, poručuju iz kluba.

Važno je napomenuti da je akcija “Kvadrat za budućnost” još u toku, te da će svi koji žele pomoći klubu, moći to učiniti uplatom za jedan ili više kvadrata, na poseban žiro račun ili kupovinom kod predstavnika kluba, za šta će dobiti i numerisan vaučer.

Žiro račun u Novoj banci: 555-008-00532739-66
Devizni račun, IBAN: BA395550000006133231
SWIFT: NOBIBA22

Krajnji cilj je postavljanje igrališta sa umjetnom podlogom na površini od preko 6.500 kvadrata, na kojem bi se mogle održavati i takmičarske utakmice.

Pogledajte kompletan spisak donatora zaključno sa 28. martom:

Download (XLS, 12KB)

B. N. – Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here