Vijesti Sport Kvartet “Tekstilca” putuje na Koromanov kamp – FOTO

Kvartet “Tekstilca” putuje na Koromanov kamp – FOTO

0

Načelnik opštine Derventa Milorad Simić upriličio je prijem za roditelje i četiri mlada člana Fudbalskog kluba “Tekstilac”, učesnika Međunarodnog fudbalskog kampa “Koroman”, koji će se održati na Jahorini tokom prve sedmice jula.

Učesnici kampa iz Dervente biće Stanic Bojan (2003), Ignjić Danilo (2004), Hamzić Muamer (2005) i Simikić Benjamin (2006).

Načelnik Simić rekao je ovom prilikom da je opština bila u prilici da finansira boravak četvorice fudbalera.

Odlučili smo da one malo bolje fudbalere potpomognemo finansijski, jer želimo da se boravkom u kampu dodatno usavrše jer je veoma važno da Derventa konstantno iznjedrava talentovane i uspješne sportiste, naglasio je Simić.

Koordinator Omladinskog pogona FK Tekstilac Dejan Plisnić istakao je da opšina finansira troškove boravka trojice mladih fudbalera, a da u dogovoru sa rukovodstvom kampa četvrti učesnik putuje besplatno.

Do realizacije ove ideje došlo je tokom prošlomjesečnog sastanka sa proslavljenim internacionalcem Ognjenom Koromanom, koji je boravio u Derventi. Iz svakog uzrasta odabrali smo one koji su se posebno istakli svojim radom, rekao je Plisnić, dodajući da ima mnogo talentovanih dječaka navodeći kao primjer nedavni prelazak talentovanog Saše Đekića u redove subotičkog Spartaka.

Inače, radi se o kampu za fudbalere rođene od 2001. do 2011. godine, čiji je inicijator je nekadašnji reprezentativac Srbije i Crne Gore Ognjen Koroman.

Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here