Vijesti Hronika Lažno prijavljivanje krivičnog djela

Lažno prijavljivanje krivičnog djela

0

Policijskoj stanici Derventa, 28.03.2013. godine, njemački državljanin K.F. prijavio je da je istog dana sa parking prostora ispred Sportskog centra u Derventi, otuđeno njegovo putničko vozilo marke „audi A4“.

AmblemMUP-a

Radeći na rasvjetljavanju prijavljenog krivičnog djela, policijski službenici PS Derventa su, nakon izvršenog uviđaja lica mjesta i prikupljenih operativnih saznanja, utvrdili da je prijavitelj policijskim službenicima dao lažne podatke u pogledu mjesta, vremena i načina izvršenja krivičnog djela.

Nakon što je dežurni tužilac upoznat o prikupljenim činjenicama u vezi lažnog prijavljivanja krivičnog djela, lice K.F. je ispitano u svojstvu osumnjičenog. Po dokumentovanju Okružnom tužilaštvu Doboj biće proslijeđen izvještaj o počinjenom kriivčnom djelu lažno prijavljivanje.

CJB Doboj

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here