Vijesti Sport “Lavovi” bogatiji za dva majstora aikido samoodbrane

“Lavovi” bogatiji za dva majstora aikido samoodbrane

0

Klub Aikido samoodbrana „Lavovi“ Derventa od juče je bogatiji za dva majstora aikidoa crni pojas – 1. dan Borisa Škrgu i Vukašina Milanovića, te a devet polaznika za nova učenička zvanja – žuti, crveni i zeleni.

Oni su komisiji, koju su činili osnivač vještine i predsjednik Svjetske asocijacije aikido selfdefense Miroljub Jovičić (crni pojas – 7. DAN) i predsjednik i glavni trener kluba Aikido samoodbrana „Lavovi Slobodan Lukić (crni pojas – 3. DAN), pokazali dobro usavršene i prikazane tehnike samoodbrane za svoja zvanja.

Kroz dve sezone treniranja u ovoj godini naš klub može se pohvaliti za 5 majstorskih zvanja. Pored Škrge i Milanovića, i ostali članovi su pokazali znanje u ovoj borilačkoj vještini i predstavili tehnike na što bolji način. Pohvale je zaslužio i predsjednik i glavni trener kluba Slobodan Kukić od majstora Miroljuba na dobroj organizaciji i pripremi za polaganje, na čemu se majstoru posebno zahvaljujemo, saopšteno je iz Aikido samoodbrane „Lavovi“.

Ovom prilikom učenička zvanja su stekli Nikolina Simić – žuti pojas, Bogdana Ćorić – žuti pojas, Nikola Ćorić – žuti pojas, David Vidić – žuti pojas, Đorđe Drinić – žuti pojas, Zoran Nedić – crveni pojas, Adrian Kerkez – crveni pojas, Andrej Kerkez – crveni pojas i Sergej Pijetlović – zeleni pojas.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here