Vijesti Kultura i obrazovanje Ljetna art scena: Još jedno veče posvećeno najmlađim – FOTO

Ljetna art scena: Još jedno veče posvećeno najmlađim – FOTO

0

Derventskoj publici su se sinoć na „Ljetnoj art sceni“ predstavili mladi takmičari u recitovanju Aleksej Knežević, Lejla Bundavica, Jovan Jošić i Erna Mehmedović.

Oni su osvojili najviša mjesta u recitovanju na takmičenju koje organizuje Narodna biblioteka „Branko Radičević“.

Za večeras smo ljubiteljima lijepe riječi pripremili kratku govorničku poslasticu u vidu predstavljanja najmlađih Dervenćana čiji talenti za recitacije zaslužuju pažnju. Svoje umijeće govorništva dočarali su takmičari koji su na prošlogodišnjem takmičenju u recitovanju za učenike osnovnih škola zauzeli prva tri mjesta ,a ovom prilikom moram da istaknem zadovoljstvo što biblioteka organizuje ovo takmičenje svake godine i privuče sve veći broj takmičara, rekla je voditelj programa Sanja Tominčić.

„Ljetna art scena“ održana je po jedanaesti put, a posljednja je planirana za 25.septembar.

Sredstva prikupljena prodajom izloženih radova derventskih umjetnika u biblioteci, dosadašnjih učesnika manifestacije, biće iskorišćena za kupovinu klavira u ovoj ustanovi.

Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here