Vijesti Kultura i obrazovanje Ljetna ponuda Glossa centra Derventa: Nevjerovatna promotivna cijena dječijih kurseva

Ljetna ponuda Glossa centra Derventa: Nevjerovatna promotivna cijena dječijih kurseva

0

Glossa – centar za njemački jezik Derventa je pripremio posebnu ponudu za ljeto – dječiji kursevi njemačkog jezika! Iskoristite ljeto za kupanje, sunčanje, šetnju, igru, ali i za učenje njemačkog jezika!

Naši ljetni kursevi su primjereni za djecu sa predznanjem njemačkog jezika, ali i za onu djecu bez predznanja!

Start: ponedjeljak, 24. jun 2019. Prijavite se na vrijeme i obezbijedite sebi mjesto!

Termin: od 09.00 h do 12.30 h (4 školska časa)

Broj mjesta je ograničen.

Promo cijena je svega 3KM po času, djeca plaćaju samo onoliko časova koliko su prisustvovali.

Mislili smo na sve: Ljetni dječiji kurs podrazumijeva učenje njemačkog jezika pomoću posebno pripremljenih materijala koji su prilagođeni uzrastu, ciljnoj grupi i interesovanju djece.

Kurs se sastoji od 6 dolazaka (24 časa) i održava se jednom sedmično, i to radnim danom ujutru (od 9.00 h do 12.30 h) tako da imate vremena i za ostale aktivnosti tokom ljetnog raspusta, ali i slobodan vikend! Ljetni dječiji kurs je osmišljen na način da djeca opušteno i bez pritiska usvajaju njemački jezik uz aktivnosti koje Glossa – centar za njemački jezik Derventa dodatno i besplatno organizuje tokom ljeta za djecu polaznike.

Ono što izdvaja ljetni dječiji kurs od standardnog:
Održava se radnim danom (ponedjeljkom), i to u jutarnjem terminu (od 9.00 h).
Pola sata pauze poslije prva dva održana časa.

Naš stručni tim nastavnika je pripremio poseban materijal koji je besplatan. Dakle, roditelji se ne moraju pobrinuti da nabave udžbenike.

Glossa-centar Derventa je pripremio mnoštvo zanimljivih sadržaja koji su besplatni za polaznike dječijeg ljetnjeg kursa, što će ne samo kurs nego i ljeto učiniti zanimljivijim.

Polaznike dječijeg ljetnjeg kursa očekuje zabavna nastava u vidu radionica.

Mogućnost da se svaki puta dva časa održe i u prirodi (koristimo lijepo vrijeme).

Ljetni dječiji kurs se plaća na dvije rate.

Prijave i dodatne informacije su moguće putem telefona 066 848 261, putem maila [email protected] ili lično u našim prostorijama u ulici Cara Lazara 45 (zgrada Derventskog lista).

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here