Vijesti Sport Ljetna škola sporta: Derventski tekvondoisti na stručnom usavršavanju u Trebinju

Ljetna škola sporta: Derventski tekvondoisti na stručnom usavršavanju u Trebinju

0

Na tradicionalnoj Ljetnoj školi sporta, koju organizuje Ministarstvo porodice omladine i sporta Vlade Republike Srpske, od 22. do 29. jula u Trebinju su boravili tekvondoisti iz cijele Srpske, među kojima i sedam članova Tekvondo kluba Derventa.

Pored redovnih sportskih aktivnosti i treninga, te predavanja dr Stanislava Palije o sportskim povredama kod djece, učesnici su posjetili manastire Hercegovačka Gračanica i Tvrdoš, i tako se upoznali sa kulturno-istorijskim znamenitostima ovog podneblja.

TKD “Derventa” su predstavljali Sergej Teofilović, Srđan Teofilović, Đorđe Sarić, Savo Lučić, Ognjen Tešendić, Sara Babić i trener Goran Teofilović.

Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here