Vijesti Najave i obavještenja „Ljeto u biblioteci – čitajte, od čitanja se ljepše raste“.

„Ljeto u biblioteci – čitajte, od čitanja se ljepše raste“.

0

U toku školskog raspusta, Narodna biblioteka „Branko Radičević“ organizuje manifestaciju pod nazivom „Ljeto u biblioteci – čitajte, od čitanja se ljepše raste“.

narodna biblioteka derventa

Učenicima osnovnih škola ponuđeno je učenje stranih jezika, engleskog i njemačkog, izražajnog čitanja i prepričavanja, te gluma, recitovanje i novinarstvo. Naime, osnovci će imati priliku da uče, da se druže, kao i da pokažu svoj talenat i kreativnost, a kvalitetno ispunjeno slobodno vrijeme tokom ljeta, veoma je važno za djecu školskog uzrasta.

Svi zainteresovani učenici mogu se prijaviti u biblioteku do 15. juna, kako bi se formirale grupe i krenulo sa radom. Pored ove aktivnosti, ponovo se vrši upis predškolaca u Igraonicu – Maštovnicu, tako da se mole svi zainteresovani da djecu prijave u biblioteku lično ili na broj telefona 053/332-961.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here