Vijesti Kultura i obrazovanje Ljubavne intrige na duhovit način: Odigrana predstava “Ljubavni život Marka molera”

Ljubavne intrige na duhovit način: Odigrana predstava “Ljubavni život Marka molera”

0
Predstava “Ljubavni život Marka molera” izvedena u Derventi

Komedija “Ljubavni život Marka molera”, režisera Željka Stjepanovića, izvedena je sinoć u derventskom Centru za kulturu.  

Predstava nastala po motivima djela “Soboslikar” Donalda Čerčila, a govori o muško-ženskim odnosima i ljubavnim prevarama na jedan duhovit način. U odnosu na originalni komad, prilagođena je sadašnjem vremenu i sadrži neke nove detalje.

Radi se o tipičnoj komediji situacije i karaktera, a radnja prati molera Marka, kojeg dvije žene, bogatašica i ljubomorka, “iskoriste” za njihovo međusobno prepucavanje.

Uloge u predstavi Udruženja za razvoj dramske umjetnosti “Cvrčak” pripale su Miljki Brđanin, Snježani Štikić i Željku Erkiću.

Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here