Vijesti Magazin Ljubitelji “airsofta” iz regije uživali u ljepotama Zlatibora i vojno-simulacijskom nadmudrivanju –...

Ljubitelji “airsofta” iz regije uživali u ljepotama Zlatibora i vojno-simulacijskom nadmudrivanju – FOTO

0

Na Međunarodnom „airsoft“ susretu “MilSim”, održanom proteklog vikenda na Zlatiboru, učestvovali su i članovi derventskih klubova „Dobrovoljci“ i „Vukovi“, zajedno sa kolegama iz dobojskog „Hellhounds“, prnjavorskog „Gvozdenog puka“ i bijeljinskog „Big 1“.

Njih ukupno 17 bilo je dio velikog skupa ljubitelja adrenalina, prirode i replika vatrenog oružja koji je privukao više od 120 učesnika u prelijepe predjele poznatog turističkog odredišta.

A na terenu se odigravalo taktičko-takmičarsko nadmudrivanje između frakcija „Rusije“ i „SAD“, koji su činili učesnici iz Republike Srpske pojačani kolegama iz Srbije. Da bi sve bilo zanimljivije, na polju su se pojavili i „talibani“.

Na kraju, iako su „Rusi“ bili aktivniji na terenu, frakcija „SAD-a“ je ispunila više taktičkih zadataka.

Radio komunikacija između vođe frakcije i našeg vođe voda i između timova u vodu je tečno i perfektno radila tako da je naša zona zadataka bila skroz pokrivena i svi zadaci obavljeni. Svaki čovjek, svaki tim u vodu je tačno znao kad i gdje treba da bude i svi su maksimalno ispoštovali naređenja. Ovo je posebno za pohvalu svima jer je na ogromnim terenima kao što je ovaj to je najvažnija stavka. Organizacija susreta, planina, priroda, pejsaž i druženje napunili su nam baterije za povratak u ovaj sumorni gradski život, poručili su iz dobojskog “Hellhoundsa”.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here