Politika Lokalni izbori 2020 Lokalni izbori 2020: Određena biračka mjesta za glasanje u Derventi

Lokalni izbori 2020: Određena biračka mjesta za glasanje u Derventi

0

Opštinska izborna komisija Derventa /OIK/ usvojila je Odluku o određivanju biračkih mjesta na području opštine Derventa za sprovođenje Lokalnih izbora u BiH 15. novembra 2020. godine.

Za sprovođenje Lokalnih izbora u BiH 2020. godine, Opštinska izborna komisija Derventa određuje 42 redovna biračka mjesta na području opštine Derventa, od kojih su tri dvojna (nosiće oznake „A“ i „B“).

Opštinska izborna komisija određuje 1 (jedno) biračko mjesto za glasanje u odsustvu, koje će biti ovlašćeno i za izdavanje nepotvrđenih glasačkih listića, a lokacija ovog biračkog mjesta je u prostorijama JU Narodna biblioteka „Branko Radičević“ Derventa, Ul. Trg oslobođenja. Birači koji se nalaze na biračkom spisku za lično glasanje u opštini prebivališta iz 1991. godine, glasaju na redovnom biračkom mjestu Grad XII koje se nalazi u Osnovnoj školi „Nikola Tesla“ Derventa, Ul. Trg oslobođenja, stoji u odluci OIK-a.

Centralna izborna komisija BiH objavila je Kandidatsku listu za Lokalne izbore 2020 prema kojoj će na izborima u Derventi učestvovati 23 politička subjekta i gotovo 350 kandidata.

Vaše biračko mjesto možete pronaći i na službenoj stranici CIK BiH na OVOM linku.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here