Vijesti Hronika Lovac Adnan Eminović Pupo se ubio zbog optužbi da je ustrijelio srndaća

Lovac Adnan Eminović Pupo se ubio zbog optužbi da je ustrijelio srndaća

0

Adnan Eminović Pupo (45) ubio se iz puške u porodičnoj kući u Omeragićima kod Dervente, gdje je živio s ocem Sadom. Adnan je ratni vojni invalid i veliki ljubitelj lova, kažu njegove komšije, koji još ne mogu vjerovati da je digao ruku na sebe.

Iza sebe je ostavio oproštajno pismo, u kojem je navodno naveo razloge zbog kojih se odlučio na ovaj korak. Kako su nam kazali mještani, Adnan navodno nije mogao da podnese optužbe da je u lovu ubio srndaća i da će morati snositi krivicu, odnosno da će ostati bez lovačke puške.

Prije samoubistva, pričaju mještani, svoj potez najavio je ocu koji je otišao u obližnju kuću da pozove pomoć. Samo nekoliko minuta kasnije u kući se čuo pucanj. Prema informaciji iz CJB Doboj, lovočuvar Lovačkog udruženja “Motajica” prijavio je Policijskoj stanici Derventa u ponedjeljak da je na njivi u mjestu Pjevalovac kod Dervente pronašao srnu odstrijeljenu iz vatrenog oružja, najvjerovatnije u jutarnjem satima prethodnog dana.

– Pripadnici PS Derventa preduzimaju mjere i radnje na pronalasku osobe koja je na ovaj način počinila krivično djelo nezakonit lov – stoji u informaciji CJB Doboj.

N.S. – Dnevni avaz

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here