Zaposlenje LPP BH zapošljava! Postani dio „Sinsay” tima u Derventi!

LPP BH zapošljava! Postani dio „Sinsay” tima u Derventi!

0

LPP S.A. je međunarodna kompanija koja uspješno posluje u industriji odjeće više od 20 godina. Upravljamo sa pet prepoznatljivih brendova: RESERVED, Cropp, House, MOHITO i SiNSAY.

Kroz našu mrežu od preko 2000 prodavnica, dolazimo do miliona kupaca u Evropi, Aziji i na Bliskom istoku. U našim kancelarijama i prodajnim strukturama zapošljavamo više od 30000 ljudi. Uskoro otvaramo našu Sinsay radnju u Derventi, te vas pozivamo da se prijavite za otvorenu poziciju:

Prodavac u maloprodajnom objektu!

Ukoliko imate iskustva u prodaji, pozivamo Vas da nam pošaljete Vašu prijavu, koja će sadržavati i Vašu biografiju, na mail [email protected] do 15.08.2022. godine.

Vidimo se ubrzo u Derventi – LPP BH tim

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here