Vijesti Društvo LU “Motajica”: Jednoglasno usvojeni planovi za predstojeću sezonu

LU “Motajica”: Jednoglasno usvojeni planovi za predstojeću sezonu

0

Proteklog vikenda Lovačko udruženje “Motajica” održalo je redovnu sjednicu Skupštine udruženja na kojoj su usvojeni izvještaji za prošlu godinu, te najvažniji akti za sezonu 2022/23.

Jednoglasnu podršku članova skupštine dobili su izvještaji o radu udruženja u 2021. Godini, finansijski izvještaji za prošlu godinu, kao i izvještaji nadzornog odbora, glavnog lovovođe, lovočuvarske službe, te disciplinskog tužioca i disciplinske komisije.

Takođe, jednoglasno su usvojeni finansijski plan, plan rada udruženja, te kalendar lova za sezonu 22/23 i odluka o visini novčanih naknada.

Ovog vikenda počinje i lov na srndaća u okviru kojeg je planirano odstrjeljenje 80 komada, a domaćin otvaranja biće sekcija Velike Sočanice.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here