Vijesti Društvo LU “Motajica”: Naše resurse stavljamo na raspolaganje u borbi protiv epidemije korona...

LU “Motajica”: Naše resurse stavljamo na raspolaganje u borbi protiv epidemije korona virusa

0

Lovačko udruženje “Motajica” sve svoje resurse stavilo je na raspolaganje Štabu za vanredne situacije opštine Derventa i Civilnoj zaštiti sa ciljem pomoći u borbi sa epidemijom novog korona virusa, rekao je predsjednik udruženja Darko Bećarević.

Obavještavamo naše članove članove i sugrađane da smo od danas na raspolaganje opštini Derventa stavili svoja dva lovočuvara i dva vozila. Takođe, obavijestili smo nadležne da u slučaju potrebe na raspolaganju imamo lovački dom na Babinom brdu sa šest kreveta i svim potrebnim uslovima za normalno življenje u njemu. Takođe, u slučaju potrebe, naše članstvo po sekcijama spremno je da se angažuje i pruži pomoć starijim osobama, poručio je Bećarević.

On je istakao da lovci na ovaj način, kao i mnogo puta do sada, žele da pomognu i pokažu da su humani ljudi koji stoje na raspolaganju našim sugrađanima u svim teškim situacijama.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here