Vijesti Društvo LU “Motajica” uspješan domaćin: Osamdeset lovaca pripravnika položilo lovački ispit

LU “Motajica” uspješan domaćin: Osamdeset lovaca pripravnika položilo lovački ispit

0

U Derventi je juče održano polaganje lovačkog ispita za lovce pripravnike, a njih 80 je uspješno položilo ispit te steklo punopravno članstvo u Lovačkom savezu Republike Srpske.

Zasluge za dobru pripremu lovaca pripravnika idu i na račun predavača teorijskog dijela koji su dan ranije održali pripremnu teorijsku nastavu.

Lovački savez Republike Srpske i ovim putem čestita kandidatima na položenom lovačkom ispitu, te se zahvaljuje rukovodstvu Lovačkog udruženja „Motajica“ Derventa na uspješnoj organizaciji polaganja lovačkog ispita i obezbjeđivanju svih neophodnih tehničkih sredstava, kažu u LS RS.

Komisija koju su činili Goran Zubić, Željko Sekulić , Slaviša Šukurma i zapisničar Lenka Ranković je ocijenila da sedam kandidata nije pokazalo dovoljan novo znanja da položi lovački ispit.

Polaganje je održano u prostorijama JU Srednjoškolskog centra „ Mihajlo Pupin“ u organizaciji Lovačkog saveza Republike Srpske, a domaćin je bilo Lovačko udruženje „Motajica“ Derventa.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here