Vijesti Sport Lužančani u Mozzartovim dresovima ka vrhu tabele

Lužančani u Mozzartovim dresovima ka vrhu tabele

0
Fudbaleri „Borca“ iz Bosanskih Lužana u novim dresova

Akcija „Novi dresovi za nove šampione“ se nastavlja, kao i kontinuirana podrška Mozzarta lokalnim sportskim klubovima. Donirane dvije garniture dresova „Borcu“ iz Bosanskih Lužana.

Regionalni lider u igrama na sreću nastavlja da podržava razvoj lokalnih sportskih klubova. Kroz, već tradicionalnu, akciju „Novi dresovi za nove šampione“ ova kompanija donirala je novu sportsku opremu Fudbalskom klubu „Borac“ iz Bosanskih Lužana kod Dervente. Na adresu ovog tima stigla su dva kompleta fudbalskih dresova za sve igrače i golmane – po jedna domaća i gostujuća garnitura.

Iz „Borca“ poručuju da im je Mozzartova donacija stigla u pravi čas.

Ova donacija mnogo nam znači jer već duže imamo samo dvije garniture dresova – po jednu kada igramo na domaćem i na gostujućem terenu. Zaista smo zahvalni kompaniji Mozzart što nam je poklonila nove dresove u kojima planiramo da osvojimo vrh tabele u okviru Regionalne lige centar, kaže sekretar kluba „Borac“ iz Bosanskih Lužana, Vedran Plavšić.

U novim Mozzartovim dresovima do vrha tabele

Ovaj lokalni klub nije jedini koji je Mozzart obradovao. U proteklom periodu novi dresovi stigli su na adrese brojnih klubova širom BiH koji se takmiče u nižim ligama. Akcija „Novi dresovi za nove šampione“ biće nastavljena i u narednom periodu.

Cilj ove dugoročne akcije da je doniramo dresove što većem broju manjih lokalnih klubova koji se takmiče u nižim ligama, a kako bi im pomogli da se razvijaju i dođu do viših nivoa takmičanja. Trudimo se da na taj način pomognemo u stvaranju novih šampiona, kaže Selma Salkanović, rukovodilac Direkcije korporativnih poslova kompanije Mozzart.

Kompanija Mozzart od svog osnivanja preduzima različite društveno odgovorne aktivnosti, a akcija “Novi dresovi za nove šampione” je još jedna u nizu onih koje imaju za cilj popularizaciju sporta u lokalnim zajednicima, razvoj lokalnih sportskih klubova i podršku talentima.

U Mozzartu ističu da za njih posebno zadovoljstvo predstavljaju vijesti da igrači u novim dresovima nižu pobjede, opravdavajući tako i smisao akcije.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here